Maya wijsheid wandelworkshop Oranjewoud, Heerenveen | Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud

datum: dinsdag 21 maart 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Maya wijsheid wandelworkshop Oranjewoud Heerenveen | Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud

BUITEN NAAR BINNEN
Vier keer per jaar kun je aan het begin van het nieuwe seizoen meewandelen met Maya wijsheid en op een bijzondere plek in de natuur meedoen aan een workshop.
Tijdens deze wandeling ga je op pad met jouw intentie voor het nieuwe seizoen. We gebruiken de natuur, jouw eigen wijsheid en de 20 Tzolkin zegels om je intentie te ondersteunen.
Je ervaart een praktische methode die je gemakkelijk thuis kunt toepassen om op een ontspannen manier nieuwe inzichten te krijgen over jezelf en het seizoen dat voor je ligt.

Deze workshop is voor iedereen die een vernieuwende manier wil ervaren om de Tzolkin te gebruiken voor persoonlijke groei en creatie.

We verzamelen bij Hotel Tjaarda in het prachtige landgoed Oranjewoud in Heerenveen voor een korte introductie. Van daaruit vertrekken we voor de wandeling waarna we binnen of op het terras gezamenlijk afsluiten.

Tijd: 10.30 - 13.00

Begeleiding: de workshop wordt begeleid door wandelcoach Neeltje de Witte. Zij volgde bij Maya wijsheid diverse workshops, beide Tzolkin trainingen, nam deel aan de Jaargroep 2016 en geeft haar enthousiasme over leven en groeien met de Tzolkin graag door!

bron: https://www.facebook.com/events/248580452252727/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oranjewoud | 112 alarmeringen Oranjewoud | Goedkoop Tanken in Oranjewoud | Supermarkten in Oranjewoud | Weerbericht Oranjewoud